Disclaimer

 Stoelmassage is een effectieve manier van ontspannen, omdat de stoelmassage de circulatie bevordert en het lichaam ontspant, geeft het direct een verlichting van met name stress gerelateerde klachten. Na een stoelmassage voelt uw medewerker zich ontspannen en energiek! Onderzoek heeft uitgewezen dat stoelmassage een uitstekende preventieve maatregel is tegen RSI-klachten.

Als gediplomeerd stoelmasseuse kom ik regelmatig bij bedrijven over de vloer. Op afspraak geef ik stoelmassage aan de medewerkers op de werkplek. De massage duurt ongeveer 20 minuten en wordt over de kleding heen gegeven. De techniek van stoelmassage is gebaseerd op de traditionele Japanse Shiatsu (acupressuur): door middel van een effectieve drukpuntmassage van hoofd, nek, rug, schouders, heupen, armen en handen wordt ontspanning bereikt en zo de gezondheid bevorderd.

Het resultaat is dat men zich opgefrist en alert voelt. Spieren worden soepel en de vitaliteit keert terug. Door regelmatige stoelmassages worden de medewerkers zich meer bewust van het eigen lichaam en van opgeslagen spanning, het begin van veel klachten. De medewerker krijgt zo de kans om een klacht te verhelpen, voordat deze chronisch wordt.

Stoelmassage is een schouderklopje voor uw medewerker!

Werknemers vormen het onmisbare fundament van een organisatie. Een bijdrage aan de gezondheid van uw werknemers is een investering in de toekomst.

Regelmatige behandeling in de vorm van stoelmassage doet productiviteit stijgen, verbetert het concentratievermogen, geeft een oppepper aan creatieve energie en het laat het ziekteverzuim afnemen.

Stoelmassage (en ook voetreflexologie) heeft fiscale voordelen

  • de stoelmassage tijdens werktijd plaatsvindt;
  • de werknemer geen eigen bijdrage is verschuldigd; (Bron: www.minfin.nl)
  • Interesse? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van stoelmassage binnen uw bedrijf? Zie hiervoor mijn contact gegevens.
  • Wilt u zelf ervaren wat een stoelmassage inhoudt? Tijdens het gesprek behoort een proefmassage tot de mogelijkheden.

De stoelmassage opleiding heb ik gedaan bij TouchPro® Europe, de grootste organisatie in Europa op stoelmassage gebied, met een prima kwaliteitsbewaking. Verder ben ik ook aangesloten bij BvS, de beroepsvereniging voor stoelmasseurs.

N.B. Sinds een aantal jaren aangesloten bij Stoelmassage Team Oost. Dit is een samenwerkingsverband om grotere opdrachten in te vullen, met een team van minimaal 5 stoelmasseurs. Een actief, kwalitatief goed team, voor meer informatie zie site www.StoelmassageTeamOost.nl

Stoelmassage

JSN Medis 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework