Disclaimer

Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen. Voetreflexologie werkt regulerend op de gezondheid.

De reflexzones in de voeten corresponderen met organen, spieren, botten en weefsels. Door deze reflexzones te behandelen gaan er impulsen naar de betreffende organen, waardoor blokkades kunnen worden opgeheven en de energie weer vrij kan stromen. Cliënt wordt zich bewust van het onlosmakelijke verband tussen lichaam en geest.

Massage werkt vooral ontspannend. Misschien is het wel zo dat 80% van al onze klachten wordt veroorzaakt door stress. Door het ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk, kunnen veel klachten verdwijnen. Voetreflexzone-therapie is een behandelmethode die goed kan worden ingezet bij het bestrijden van pijn. Voetreflexologie is het activeren van het zelfgenezend vermogen, de natuurlijke genezing. Dit doen we door het geven van impulsen op de voet.

Goede resultaten bij spanningsklachten, (chronische) verkoudheid, darm- menstruatie- en hoofdpijnklachten, slapeloosheid,
Algehele malaise, vermoeidheid, het niet lekker in het vel zitten.
Tijdens zwangerschap kan men veel baat hebben bij voetreflexbehandelingen met allerlei klachten.

 

 

Voetreflexologie

Voetreflexologie

JSN Medis 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework